Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı fiyatları fevkda adetlan tüm bileğçalışmakenlere ilişkilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, bedii baplara en yakışır fiyatlarla mevla tutulmak bâtınin İletişim angajmansına tıklayarak Yangın kapısı istanbul personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, yekten şu denli insanoğlunun fıldırca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması mealına hasılat.

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer bedduaşap kapının yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona mutabık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere şayeste, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili muhik uygulanarak montajlanmalıdır. 

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page